The one with social media detox
Încerc de ceva timp să scurtez timpii de stat/intrat pe Instagram, iar deviza mea din ultima perioadă este “Stop consuming more than you create.”
Am reușit puțin câte puțin să stau mai departe de Instagram, dar tot mai intram la câte un story, mai urmăream 5-10 reels. Asta până când am fost cuprinsă de o boală, care după 10 zile de rezistat asupra ei, m-a pus crunt la pat. Cu o seară înainte să cad la pat, mi s-a făcut greață de social media. Am simțit un mare ENOUGH și o dorință arzătoare de a sta departe de telefon.

Apoi, fiind la pat cu frisoane care durau și câte 4-5 ore, plus febră înaltă și stare de legumă, dormeam cam 80% din timp pe zi. Când eram în stare de veghe nu puteam sta pe telefon, preferam să privesc pur și simplu către tavan ca o psihopată. :))) I-am spus lui Alin, că această boală curăță o veche EU și se naște cineva nou, cineva care nu vrea să mai înghită atât de mult conținut din social media. Nu știu încă cine. Nu am idee. El îmi spunea: “Simți aceste lucruri pentru că îți este rău, când te vei simți mai bine vei avea chef să mai petreci timp pe telefon”.

Am vreo 3 zile de când mă simt mai bine și pot sta în picioare, tocmai de aceea am și reușit să mergem în weekend la Balvanyos. Și uite-mă aproape vindecată, iar Alin nu avea dreptate, chiar nu mai simt să intru pe Instagram și să dau scroll. M-am uitat astăzi la story la maxim 3 persoane și am văzut doar vreo 2-3 postări, și nu simt niciun FOMO, nu simt că am pierdut ceva de la cineva, ba chiar vreau JOMO și simt că sunt într-o perioadă în care vreau mai mult să creez decât să privesc. 

Așadar, voi posta în continuare la fel ca înainte, voi scrie texte (îmi place mult să fac asta) doar că eu nu voi mai consuma conținut. Dacă vei primi vreun like, e posibil să fie singurul pe care îl dau în acea zi, iar postarea ta să fie unica pe care o văd când intru pe Instagram. 🙈
Acestea fiind spuse, nu o luați personal dacă observați că nu mai am activitate pe conturile voastre, chiar am nevoie de o pauză lungă de la social media. Mulțumesc! 🙏🏻
The one with... chișălăul