Space shot

21.12.2022
Când aveam o lună de sarcină cu Caiu am făcut un traseu cu mașina pe ruta Bacău • Oradea • Szentendre •Budapesta • Gallspach • Viena • Arad • Bacău.

Eram doar cu Roxalia și părinții mei. Tatăl meu și-a creat o tradiție și în fiecare an petrece o vacanță alături de Roxalia. Evident, mereu mă invită și pe mine, că-i sunt prea dragă. :)) De vreo 2 ori nu am mers, în rest, mi-a surâs ideea să petrec an de an o vacanță cu ei.

Anul trecut, după îndrumările mele, s-a decis să o ducă pe Roxalia la celebrele băi termale din Budapesta (Széchenyi Thermal Bath) și la parcul de distracții Prater, din Viena.

La Prater Park am fost prima oară în vara 2002, când aveam 14 ani jumătate. M-am dat cu frate-miu atunci în cele mai pline de adrenalină atracții, și mult timp după mi-a rămas gândul la senzația dată de Space Shot. E un soi de rachetă care te duce cu ușor în sus, apoi stai în aer vreo 1-2 minute, timp în care poți privi Viena, și când ți-e lumea mai dragă te catapultează cu 95 km/oră, în așa fel încât să simți că ți-a rămas sufletul sus, și doar corpul îți coboară. Pentru un adrenaline hunter, Space Shot-ul e tot ce își dorește (chit că nu se vede asta din filmulețul pus). Iar eu abia îmi doream să mă dau cu Roxalia în această “rachetă”. Mergem să ne luăm jetoane și când să urc, apărea pe o tablă că e interzis femeilor însărcinate. Eu mi-am zis atunci că sarcina e prea mică, și nici nu simt în corp senzații de frică și că nu aș pune-o în pericol. Tata nici nu a vrut să audă, mi-a smuls jetonul din mână și s-a dus cu Roxalia în locul meu. :)) Mi-a spus că am timp toată viața să revin aici. Eram oarecum dezamăgită, crezând că revin la Prater peste 5-10 ani, dar uite cum s-au așezat lucrurile, și iarna aceasta am putut să mă dau cu Roxalia în o groază de atracții senzaționale, inclusiv în Space Shot, și Doamne, ce m-am mai bucurat! Asemenea unui copil mic. ❤️

Alin căuta cele mai periculoase atracții și plătea pentru ele, încerca el să-mi găsească “nașul”, atracția care îmi va produce teamă. :)) Nu a găsit. :)) Trăiesc mereu bucurie și fără gram de frică. 💞

Cineva pe aici care mă înțelege?

"Look in the mirror.That’s your competition.”