Ritual pentru Revelion
Dezvoltare personală și spirituală

Ați cerut, v-am adus: temă pentru Revelion! .

1. Pe 31 decembrie faci lista cu dorințele pentru 2024. Este foarte important să știi ce vrei, de aceea, cu cât scrii mai multe, cu atât mai bine. Tu ești regizorul și scenaristul vieții tale, dacă nu ai scenariul, ți se oferă unul din “oficiu”. Scrie dorințele la prezent ca și cum le ai deja îndeplinite în viața ta. Evită să folosești negații. De exemplu, în loc de “nu mai consum alcool”, poți scrie “consum doar lichide benefice trupului meu”. P.S. Obligatoriu de scris într-o agendă, nu pe telefon.

2. Fă o listă de tot ce vrei să cureți/eliberezi din viața ta, iar de la 1 ianuarie chiar să începi să lucrezi la ordine. Poate fi vorba de garderobă, lucruri din casă, oameni, situații, probleme etc. Nu lăsa să treacă nicio zi fără vreo mică acțiune în acest sens.

3. Meditează. Dacă nu știi să te ghidezi singur, caută pe YouTube: New Year’s Eve guided meditation. Alege fix ce simți tu. Îți recomand una care să te ajute să îți vizualizezi dorințele ca fiind îndeplinite. Nu uita să simți emoția îndeplinirii lor în corpul fizic.

4. Învață azi sau în prima săptămână despre conceptul de sine și cum te ajută să ai tot ce îți dorești, apoi practică.

5. Citește despre Legea Asumpției, sau citește-l pe Neville Goddard și pune în practică tot anul 2024. Pentru cei leneși: găsiți pe scurt și pe YouTube.

6. Vindecă-ți copilul interior, cu precădere lucrează perioada 0-7 ani, chiar dacă tu acum cu mintea conștientă consideri că nu ai nevoie. Te va ajuta super mult apoi în a atrage ceea ce-ți dorești, crede-mă!

7. În următoarea perioadă este bine să îți faci visionboard-ul.

8. Începe din ianuarie (în caz că nu le făceai deja) să ții un jurnal, să faci mișcare, să ai grijă de alimentație… și mai ales, nu uita de conceptul de sine! ;) Succes!

Să fie acest an cel în care toate dorințele ți se îndeplinesc! Happy New Year! 🌟

The one with mâinile mamei mele și unii fumători care vor să se lase de fumat