It’s a giiirl! 💗 …and she is here!
Ceva ce nu v-am zis este că după ce am ajuns cu Caiu în Bacău după ce l-am născut, cumnata mea, Georgiana, a venit să îl vadă și mi-a dat să țin ceva în mână ca să îl ia pe Caiu în brațe. Eu i l-am dat pe el, iar ea mi-a dat testul ei de sarcină. Pozitiv. Îl făcuse chiar în acea dimineață.

Lunile au trecut… și uite că ultima zi a Scorpionului, 21 noiembrie, mi-a adus-o pe cea de-a două nepoțică, surioara lui “Misi Pisi”.

Este perfecțiunea întruchipată și după ce am văzut-o de mai multe ori pe Facetime în maternitate, deși părea zveltă, îmi amintisem că și Carol se vedea super mare în poze și în filmări, iar în realitate era tare mititel și finuț… astfel că, mi-am băgat în minte, că atunci când o voi vedea face to face, să nu mă sperii că e foarte mititică. Dar Doamneee, era mai mult decât mi-am putut închipui. E atââât de micuță, firavă și splendidăăă! Îi tot spuneam lui Geo că niște bebeluși atât de mici ar trebui numiți “A opta minune a Lumii”.

Am încercat să îi fac multe poze, ca să avem amintire cu mărimea ei, dar în poze părea de vreo 5 kg (ea având doar 3 kg). Apoi l-am pus pe Ion să stea cu capul lângă ea, să se vadă că ea toată este cât fața lui. Nu se înțelegea asta… apoi mi-am pus mâna lângă tot corpul ei… nici așa nu era ok. Și într-un final, adormise Carol la mine în pat, și repede o duc și pe ea lângă el. Rezultatul? Nu zici că este ea mică, ci că e Carol gigantic și că are 2 ani, nu 8 luni. 😅

Nah… de asta 🌟STELA EMILIA🌟 este A opta minune a Lumii, ca să te bucuri de ea în realitate, nu prin intermediul pozelor. ❤️
The one with chiștoacele de țigară