În vise am născut mai des

06.11.2022
Las și eu aici visul pe care l-am avut în această dimineață, poate îmi va folosi la ceva peste ani. :))

Eu nu visez des că nasc, dar și când o fac, mereu nasc singură, ușor și îmi prind copilul în mâini. :))

Îmi amintesc visul de azi dimineață începând așa: Eram pe un pat necunoscut cu Caiu și o femeie (nu știu dacă era moașă, doula sau vreo cunoștință). Ca simțăminte, nu îmi era apropiată. Îi zic “Simt nevoia să merg la baie. Gata, fug la baie. Deci clar data nașterii va fi azi, 20 sau maxim 21.”
Știam și în vis informația reală, că dacă simte corpul să elibereze number two până te curăță, nașterea urmează în 24 de ore.
În drum spre baie, îi spun “Te rog, uită-te tu la Caiu.” (gândindu-mă să nu cadă din pat, ceea ce deduc în acest moment că era mic ca în prezent).

Ajung la baie, și când colo, în loc de number two, iese number three… adică bebelușul. 😅 Ce nu înțeleg io, de ce voiam să fac asta în picioare în fața lavoarului, că fix acolo eram. În timp ce iese ușor, gândeam asta: “Cum să nasc acum fără nicio durere?!? Cum să am norocul acesta să nasc așa?” Apoi am început să strig la femeia de pe pat să vină la baie. Ciuciu nume, nu mi-l amintesc.

Bun. Îmi prind copilul în mâini, nu plângea din prima (știam că trebuia să îl stimuleze ea mai întâi). Și mă uitam la el, la cât de curat este. Acest aspect posibil să vină din subconștient, de când am văzut un filmuleț pe insta, acum 2 zile, când o mămică naște în picioare înainte de a ajunge pe masa de nașteri și își scoate singură copilul din leggings super curat. Părea totul fake, astfel, io când am visat acum, gândisem “deci se poate naște un copil așa de curat”. :)) M-am uitat apoi la tot corpul lui, să văd dacă e în regulă, palmele erau măricele și am gândit “se vede că are palme puternice de bărbat”. Dar când să ajung să verific și sexul cu adevărat, m-a dus mintea total în alt vis.

Nu cred că e un vis premonitoriu, ci mai degrabă subconștientul îmi livrează dorințele sub formă de vise.

The End.

Rol de tată implicat