"Fii bun de câte ori se poate. Și întotdeauna se poate."
Dalai Lama
 01.02.2023


Și dacă e să luăm partea asta online, în care sunt mulți trolli, mulți care judecă, mulți care privesc cu evil eyes, mulți care pun la îndoială și comentează în stil cârcotaș… tu fii bun!

Tu susține, scrie/vorbește frumos, privește frumos… și dacă nu poți face asta, clar problema e la tine, nu la cel ce îl privești, așa că lucrează cu tine. Ce răni ai?

Eu sunt genul de persoană care are la followers doar oameni care-i sunt dragi, astfel că la un simplu scroll de un minut, susțin prin like-uri și de multe ori prin comentarii, toate persoanele a căror postări îmi apar pe ecran. O fac cu prețuire, cu plăcerea de a le arăta aprecierea și nu cu interese ascunse.

Acum ceva timp unei persoane pe care o urmăream cu drag și îmi era/este real drag de ea, i se părea suspect că sunt așa drăguță. Și am auzit că i-ar fi zis cuiva “Oare de ce vrea să se împrietenească cu mine? Ce vrea de la mine?” Dar așa sunt plămădită eu, să-mi fie drag de oameni, să îi apreciez, să îi amuz, și dacă pot să le fac ziua frumoasă prin lucruri minore, e super! Și nu o fac că-s people pleaser, nu din dorința de a fi și eu iubită de ei, ci chiar din drag de oameni frumoși, din dragul de a fi acolo, de a le arunca un fel de “I see you” ca-n Avatar. :))

Tu când ai emanat bunătate/eleganță/politețe și a părut “suspect” comportamentul tău?
În brațele mele