Echilibrul perfect al tuturor arhetipurilor feminine

Din tolba poveștilor voastre.

Astăzi am primit un mesaj și am permisiunea să îl împart cu voi, pentru că mi-aș dori să discutăm pe marginea acestui subiect, apoi voi puteți culege ce vă doriți.

Mesajul ei era în genul acesta (îl scurtez aici, dar îl postez integral în ultima poză din carusel): “Deși știu că partenerul meu mă iubește, și că în niciun caz nu se mai gândește la fosta lui iubită, mi se pare că nu face destul de mult efort ca să mi-o arate așa cum o făcea pentru ea.”

Discutând cu ea am înțeles că nu era vorba de “poate fosta lui știa să dea bine în social media, vorbind despre relația ei/punând poze frumoase cu ei doi” și nici că i-ar fi povestit el toate lucrurile pe care i le făcea. Tipa care mi-a scris a putut să îi admire cu mulți ani în urmă, în cercuri comune, unde el s-a comportat incredibil de frumos cu ea, mai bine de 5 ani. Atât de tare i-a plăcut de cum era el gentleman cu iubita lui, încât l-a manifestat la vreo 2-3 ani după despărțirea lor.

Personajul acestei povești m-a întrebat de ce se întâmplă asta, dacă face ea ceva greșit, repetându-mi că se simte iubită, dar că simte și că este loc de mai bine etc.

Ei bine, în general, bărbatul este influențat puternic de mediul din relație și de energia femeii iubite.
Lângă o femeie pe care o iubește, un bărbat poate înflori și străluci într-o relație, să fie devotat, iubitor și să ofere tot ce are mai bun. Și tot acest bărbat, în altă perioadă, lângă o altă femeie pe care o iubește, să nu poată oferi tot ce are el mai bun. Nu, nu e de vină perioada/vârsta (deși uneori mai contribuie și ele) ci mai degrabă energia femeii și mediul relației lor.

Când bărbatul este într-o relație cu o femeie care este în energie feminină, când ea are o energie aparte a îndemna la iubire, când este gingașă dar și senzuală și se află într-un echilibru perfect al tuturor arhetipurilor feminine… atunci el simte o conexiune profundă cu această femeie și este inspirat să se deschidă complet. Acestea sunt momentele în care relația lor poate atinge culmile cele mai înalte de fericire, înțelegere și evoluție. ❤️

Ce culegi de aici? 🥰

Self-fulfilling Prophecy