4 luni și-un Grabovoi

18 iulie 2022
Carol face azi 4 luni și cu această ocazie vreau să îmi aștern gândurile din ultimele 3 zile, să rămână scrise…

După ce am terminat luni cu licența, miercuri m-am gândit să scot codul Grabovoi de pe ecranul telefonului (care avea legătură cu nota licenței) și să pun altul. Mă gândeam oare ce îmi mai doresc de la Univers… Mi-am dat seama atunci că s-au așezat toate atât de frumos în viața mea încât nu mai am ce cere momentan și tot ce îmi rămâne de făcut este să practic recunoștința din oră în oră și pur și simplu să mulțumesc. E perioada aia de liniște când tot ce ai cerut ți s-a dat, și deși știi că în curând vei cere alte lucruri (sănătate în continuare, proiecte noi duse la capăt & co), preferi să rămâi în prezent și să simți bucuria tuturor lucrurilor care au loc deja și merg strună. E liniște și în același timp inima zburdă de bucurie și împlinire.

Și dacă tot face Caiu 4 luni azi, vreau să îi mulțumesc pentru aceste 4 luni prețioase și pentru că a ales să vină în familia noastră. Pentru că a ales să ne îmbucure zilnic cu zâmbetul lui pe care ni-l oferă incredibil de des și astfel ne îndulcește inimile tuturor. Îi mulțumesc că îmi oferă nopți liniștite și că nu își supără inimioara lui mică plângând noaptea (mai exact, nu l-am auzit deloc plângând după ora 16:00). Îi mulțumesc pentru cele (probabil) 30 de minute adunate de plâns din toate cele 4 luni (fără ele devenea totul prea suspect). :))

Îmi mulțumesc mie că m-am vindecat cu un an înainte de a rămâne însărcinată, de frica de a avea băieți, ca acum să adulmec din toți rărunchii tot “ADN-ul lui Carol”. :))) Sunt topită, înnebunită, îmi vine să mă urc pe cel mai înalt punct din lume și să țip cât de multă iubire port în suflet pentru copiii pe care îi am.
Chiar nu găsesc cuvinte să mă exprim. Mă opresc aici, degeaba încerc…

P.S. Până la urmă am ales un nou cod Grabovoi pentru ecranul telefonului: să nu îl doară tare gingiile pe Carol… căci de câteva zile râde doar de 95 de ori și nu de 100. :))

Am chemat tăți arhanghelii :))